Catering


Organiseert u een evenement of een feest op een eigen gekozen locatie, maar wilt u geen omkijken hebben naar de verzorging van de 'inwendige mens'?

Pallas Athene biedt catering op maat!


De Griekse keuken (Grieks: Ελληνική κουζίνα) is een typische mediterrane keuken, en vertoont gelijkenissen met de keukens van de Balkan, Italië, Frankrijk en het Midden-Oosten.

Veelgebruikte en kenmerkende producten in de Griekse kookkunst zijn olijfolie, kruiden en groenten, granen, wijn, vis en diverse vleessoorten, waaronder pluimvee, konijn, lams- en varkensvlees. Andere typische ingrediënten zijn kaas, aubergine, courgette en yoghurt. Veel Griekse desserts bevatten noten en honing.

Pallas Athene heeft ervaring in de catering voor groepen van variabele grootte.

Wij staan open voor elke aanvraag en zullen aan alle culinaire wensen van u en uw genodigde gasten tegemoetkomen. 

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 033 - 461 13 10