Evenementen


Ook in 2017 organiseert Pallas Athene diverse feesten en evenementen om onze gasten kennis te laten maken met de Griekse keuken en wijnen! 

U kunt hierbij denken aan muzikaal entertainment, dansavonden, wijnproeverijen en speciale acties tijdens Koningsdag of Valentijnsdag. 


Balkan Night - vrijdag 3 maart 2017

De Balkan Nights van Pallas Athene zijn altijd een groot succes in Amersfoort! 

Klezmer, Gipsy, Mestizo, Balkan Beats en Disco Partizani zijn muziekstijlen uit de Balkan, Oost-Europa en Spanje die een verwantschap met elkaar hebben. Dat kun je voelen en dat moet je meemaken. Dat kan op deze unieke Balkan Night.

Het voorjaar begint nu en wij nodigen je van harte uit voor een avond die je niet snel zult vergeten. Eten, drinken en dansen, een complete avond!

Lees verder >>Santana Latin Midweek

In aanloop naar het festival Dias Latinos organiseren wij vanaf 8 februari iedere woensdagavond de Santana Latin Midweek.

We starten om 21.00 en eindigen om 24.00 uur.

Deejay Ilja Santana draait fijne dansmuziek, Salsa, Bachata, Kizomba en Merengue.

De entree is gratis.

Lees verder >>
Aristakes is geboren in Athene, Griekenland. 

Als 3-jarige kleuter kwam hij met zijn van oorsprong Armeense ouders naar Nederland, waar hij op zijn 7-de jaar begon met pianolessen. 
Vanaf 1974 treedt Aristakes als pianist/ zanger op tijdens vele feesten/partijen in Nederland en daarbuiten.


Als entertainer weet hij het publiek op zijn geheel eigen wijze te vermaken. Zijn repertoire kan als all-round worden omschreven. Zijn specialisme is echter wel Neil Diamond. Hij wordt daarom ook wel de Nederlandse Neil Diamond genoemd. 

Verder speelt Aristakes in de stijl van Elton John, Billy Joel, Charles Aznavour, Frank Sinatra, Ronan Keating, Michael Bublé, Sting, Robbie Williams, enz.
Andreas Evangelou is geboren in de stad Loannina in Griekenland. Vanaf zijn jeugd is Andreas al met muziek bezig.


Andreas bespeelt de bazouki en een keyboard waarmee hij een veelzijdig repertoire kan spelen. Hij speelt alle Griekse stijlen van klassiek tot modern. In zijn programma wisselt hij de Griekse songs af met Europese songs. Andreas heeft alles in huis om u een onvergetelijke avond bij Pallas Athene te bezorgen.