Balkan Night - vrijdag 3 maart 21017.


De Balkan Nights van Pallas Athene zijn altijd een groot succes in Amersfoort! 

Klezmer, Gipsy, Mestizo, Balkan Beats en Disco Partizani zijn muziekstijlen uit de Balkan, Oost-Europa en Spanje die een verwantschap met elkaar hebben. Dat kun je voelen en dat moet je meemaken. Dat kan op deze unieke Balkan Night.

Het voorjaar begint nu en wij nodigen je van harte uit voor een avond die je niet snel zult vergeten. Eten, drinken en dansen, een complete avond!

In 2016 bestond de Amsterdam Klezmer Band twintig jaar. In die periode groeide de AKB uit van een groep straatmuzikanten die jiddische bruiloftsmuziek speelden tot een gerenommeerde live-act op ontelbare festivals en grote zalen in binnen- en buitenland. Van Paradiso tot Tziget: ze zijn overal graag geziene gasten. In 2008 maakten zij onze Balkan Night tot een groot succes. Reden genoeg om ze weer terug te halen.Bucurati is een DJ met een liefde voor dansmuziek uit de Balkan en de Gipsy-wereld. Blehmuzika, Afrikaans, Flamenco, Mestizo, Balkan Beats, Disko Partizani. Dat is waarmee hij zijn publiek bestookt. Bucurati draait voor en na het optreden van AKB. 


De koks van Pallas Athene hebben een perfect drie-gangen-buffet met gerechten van de Balkan voorbereid. Je eet niet alleen of met zijn tweeën aan een tafeltje maar gezellig met iedereen aan lange tafels. Zoals dat hoort als je met zijn allen feestviert!

Entree vanaf 18.00 uur incl. Balkan Buffet € 27,50 p.p.
Vanaf 22.00 uur € 10,- p.p.


Bestel je kaarten per e-mail: balkannightpallas@gmail.com

Reservering en voorverkoop ook mogelijk bij Pallas Athene: 033 461 13 10